POSTAVKE PRISTUPAČNOSTI

Veličina slova

Razmak slova

Čitak font

Istaknute poveznice

Kontrast

Veći pokazivač

Poništi promjene

Dobrodošli na internetski portal CROATIA BANKE d.d., Zagreb, Ulica Roberta Frangeša - Mihanovića 9 (dalje u tekstu: „CB “), www.croatiabanka.hr.

Internetski portal i njegov cjelokupan sadržaj predstavljaju vlasništvo CB te je zaštićen mjerodavnim pravom kojim se uređuje i štiti pravo intelektualnog vlasništva.

Stranicama www.croatiabanka.hr se pristupa putem interneta, internacionalne računalne mreže koju CB direktno ne kontrolira, pa zbog toga ne može garantirati dostupnost servisa i informacija.

Pristupom web portalu CB, potvrđujete da su vam poznati Opći uvjeta korištenja portala te da pristajete na njihovu primjenu, kao i na sve pravne posljedice koja iz toga proizlaze.

CB pridržava pravo da u svako doba, bez prethodne obavijesti izvršiti izmjene i/ili dopune Općih uvjeta korištenja.

CB se obvezuje promjene Općih uvjeta korištenja učiniti dostupnim javnosti, njihovom objavom na  web portalu www.croatiabanka.hr.

Svi podaci sadržani na ovom web portalu učinjeni su dostupnim javnosti isključivo u informativne svrhe te se u druge svrhe ne mogu koristiti. CB se obvezuje da će po redovitom tijeku stvari ažurirati sadržaj ovog portala te će u tu svrhu poduzimati razumne napore u svrhu održavanja funkcionalnosti portala te točnosti informacija koje sadržava. Međutim, CB ni na koji način ne snosi odgovornost za štetu proizašlu iz privremenog nefunkcioniranja portala uzrokovanog razlozima tehničke naravi, svakodobnu točnost, pouzdanost i cjelovitost informacije o bilo kojem proizvodu, usluzi, ili drugoj informaciji. U slučaju postojanja bilo kakve sumnje o točnosti obavljenih informacija, molimo da se obratiti najbližem prodajnom mjestu CB ili da nas kontaktirate pisanim putem na adresu info@croatiabanka.hr.

Web portal www.croatiabanka.hr i njegov sadržaj ne smiju se mijenjati, kopirati, distribuirati ili prikazivati bez prethodnog pisanog pristanka CB. Svako protivno postupanje imat će za posljedicu materijalnu i kaznenu odgovornost.

Ukoliko iz bilo kakvih razloga niste suglasni s objavljenim Općim uvjetima korištenja, predlažemo se suzdržite od bilo kakvih daljnjih aktivnosti takve vrste.

Ukoliko imate bilo kakve primjedbe i/ili upite u svezi gore navedenog, molim da nas kontaktirate na adresu info@croatiabanka.hr.

Opći uvjeti korištenja web portala www.croatiabanka.hr grupirani su kako niže slijedi:

 

Autorska prava

Sadržaj ove lokacije zaštićen je autorskim pravom koje pripada CB ili je ustupljeno CB, a u vlasništvu je trećih osoba. CB također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove stranice. Također, ova stranica sadrži zaštitne znakove ili koje drugo intelektualno vlasništvo CB ili trećih osoba. Niti jedan sadržaj na ovim stranicama se ne smije upotrebljavati bez odobrenja CB.

Svaki oblik povrede navedenih prava predstavlja povredu uvjeta korištenja materijala s internetskih stranica i podliježe materijalnoj i kaznenoj odgovornosti.

Komunikacija ili materijali koje dostavite kao što su pitanja, komentari, prijedlozi i sl. neće se smatrati povjerljivima .

 

Odašiljanje poruka elektronskom poštom

Ukoliko nas kontaktirate elektronskom poštom (e-mail) u kojoj su sadržani vaši osobni podaci pomoću kojih vas je moguće identificirati, takvi će podaci biti korišteni u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva. Međutim, takvo slanje može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih ili pogrešnoj dostavi. CB ne odgovara za sigurnost i privatnost takvih poruka, zadržavajući pritom pravo da iste reproducira, koristi, raspolaže i distribuira trećima bez ograničenja.

 

Linkovi na stranice trećih osoba

Linkovi na ovim internet stranicama su samo za vašu informaciju, a CB ne snosi nikakvu odgovornost za točnost informacija, sadržaj tih stranica niti rezultate koji se mogu dobiti njihovim korištenjem. Ako odlučite ostvariti pristup na koji link, to činite u cijelosti na vlastitu odgovornost.

 

Mjerodavno pravo

Za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta korištenja internetskih stranica CB mjerodavno je hrvatsko pravo, a za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat korištenja internetskih stranica CB ili u svezi s njima isključivo su nadležni hrvatski sudovi.

Distribucija podataka i materijala objavljenih na internetskim stranicama CB može u određenim jurisdikcijama biti ograničena zakonom te se svaka osoba mora upoznati s takvim propisima i postupati sukladno njima, a CB ne odgovara za pristup internetskim stranicama sa područja gdje je njihov sadržaj ograničen ili zabranjen.

Trebate pomoć?

Kontaktirajte nas na besplatni info telefon ili e-mail