POSTAVKE PRISTUPAČNOSTI

Veličina slova

Razmak slova

Čitak font

Istaknute poveznice

Kontrast

Veći pokazivač

Poništi promjene

Akcijska ponuda
Akcijska ponuda

Akcijska ponuda

AKCIJSKA PONUDA KAMATNIH STOPA NA ŠTEDNJU - vrijedi od 20.04.2024.


Posebna ponuda fiksnih kamatnih stopa na nenamjenski oročenu štednju u valuti EUR.

Kamatne stope iskazane u tablici su godišnje, fiksne. Kamatne stope na oročene depozite obračunavaju se konformnom metodom. Efektivna kamatna stopa jednaka je nominalnoj kamatnoj stopi.

Vrsta depozita 6 mj. 12 mj.
Depoziti u valuti EUR s jednokratnom uplatom 2,55% / 2,75%*/ 2,80%** 1,85% / 2,05%* / 2,10%**

Minimalni iznos oročenja je 250 EUR.

*Višu kamatnu stopu moguće je ugovoriti uz uvjet redovitih primanja na transakcijski račun klijenata fizičkih osoba otvoren u Banci, odnosno za klijente fizičke osobe vlasnike poslovnih subjekta koji posluju preko računa otvorenog u Banci.

**Višu kamatnu stopu moguće je ugovoriti uz uvjet redovitih primanja na transakcijski račun klijenata fizičkih osoba otvoren u Banci, odnosno za klijente fizičke osobe vlasnike poslovnih subjekta koji posluju preko računa otvorenog u Banci te korištenjem/ugovaranjem jednog od paketa tekućeg računa (AKTIV, LIFE, PREMIUM).


Prethodno navedeni uvjeti posebne ponude vrijede za sve novougovorene depozite, što podrazumijeva i postojeće depozite koji će se prijevremeno razročiti u svrhu novog oročavanja uz akcijske uvjete.

Štednja građana osigurana je kod Hrvatske agencije za osiguranje depozita u visini do 100.000,00 EUR-a po osobi - deponentu.

Trebate pomoć?

Kontaktirajte nas na besplatni info telefon ili e-mail